H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN Tuesday, November 19, 2013

Assalamualaikum, Hi semua yang wa kenali dan juga yang tidak wa kenali. Dah baca Tittle post wa yang kali ni ke belum ? kalau belum baca dulu baru boleh sambung baca entry ni, Korang-korang semuanya sehat tak ? ke ade yang sakit-sakit ? kalau sakit cepatlah pergi ke hospital yang berdekatan yaa, kesihatan amat penting untuk kita teruskan kehidupan kita dimuka bumi nii, haaaaa kan wa dah keuarkan kata-kata hikmat tu, Ni sebenonye wa nak cerita pasal life baru wa sejak-sejak jadi perantauan di negeri orang ni, wa pergi tempat orang pon bukan suka-suka, niat nak study... tapi niat-niat lain tu ade la jugak terselit dicelah-celah niat asal tadi tu hahaha. Okay sekarang ni wa dah sambung study after habis Giatmara haritu, tapi bukan course TPPU laa, sekarang ni wa sambung belajar kat KOLEJ PROFESSIONAL MARA INDERA MAHKOTA kat Kuantan Pahang sane. wa amek course Diploma Computer Networking. Haaaaa nampak grand gitu kan namanya, belajarnya grand la jugak nyahh. hahaha wa memang suka ni lari-lari bidang, dulu sekolah Sains Teknikal, Giatmara Aircond, sekarang main Networking pulak. Sekarang dah habis dah sem satu dan wa baru nak bagitahu lu orang semua yg wa dah sambung study. hahaha kekejaman berlaku disitu. Kat sini study dia boleh tahan cuma terasa macam......... ermmm entahlah susah nak cakap, kat tempat orang ni macam-macam jenis orang wa jumpa kira lebih dari apa yang wa jumpa selama ni laa, kat dalam kelas wa ade 28 orang, 20 lelaki dan 8 perempuan semua okaylah just wa belum kenal mendalam lagi semua orang2 tu dan dyeorang masih belum kenal wa yg sebenarnya. hikhik identiti sebenar kenelah nyorokkan baru macam superhero. Haritu lepas final exam class wa buat satu event pergi Bukit Gambang Waterpark memang best la kan pergi dengan kawan-kawan semua tapi agak sentap bila tak semua pon yang pergi tapi still awesome kot. Hmmm acapkali banyak lagi yang hendakku ceritai tetapi tenaga ditubuh ini mencemburui kita. So guys nanti wa update lagi eh blog ni. Jangan risau wa sentiasa rindu lu orang semua.

Tudiaaaaaaa gamba classmate wa tapi ade lagi 2 orang sebab jadi photographer so jangan risau nnt wa tunjuk gambar dyeorang. Semua handsome2 Cantik2 kan classmate wa. Kbye semua Assalamualaikum

10:32 AM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN
Setelah Setahun.
SSA *SAYA SAYANG AWAK*
Dia Awek Orang Kiii.~
AKU HARAP KAU SINGLE :')
You Don't Know You Beautiful.!
Sweet February. =..='
HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ