H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

AKU HARAP KAU SINGLE :') Wednesday, March 7, 2012

Assalamualaikum, zaki nak cerita nih. baca taw. haha. sejak seminggu dua nie. zaki ade chat denga seorang budak perempuan sekolah SAB. nama dia zayn malik (bukan nama sebenar) dia cantik, dia bertudung dia pandai layan aku dan aku dah mula suka kat dia, tapi bila aku negok blog dia ade tertulis taken by ********** errr. --' Dafuq gila.! aku baca status dye macam single tapi aku negok info, blog dia ada taken tuh. relay takde pon kat fb. aduhhh.! or dia belum update lagi blog dia.? tapi how about fb dia.? takkan dia tak update kott. haish.. Nanti zaki tanye dia sendirilah, kbye nak bagitahu tu je.~ --'
6:36 AM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • You Don't Know You Beautiful.!
Sweet February. =..='
HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012
BERJIMBA BRAHHH.!

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ