H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN Tuesday, November 19, 2013

Assalamualaikum, Hi semua yang wa kenali dan juga yang tidak wa kenali. Dah baca Tittle post wa yang kali ni ke belum ? kalau belum baca dulu baru boleh sambung baca entry ni, Korang-korang semuanya sehat tak ? ke ade yang sakit-sakit ? kalau sakit cepatlah pergi ke hospital yang berdekatan yaa, kesihatan amat penting untuk kita teruskan kehidupan kita dimuka bumi nii, haaaaa kan wa dah keuarkan kata-kata hikmat tu, Ni sebenonye wa nak cerita pasal life baru wa sejak-sejak jadi perantauan di negeri orang ni, wa pergi tempat orang pon bukan suka-suka, niat nak study... tapi niat-niat lain tu ade la jugak terselit dicelah-celah niat asal tadi tu hahaha. Okay sekarang ni wa dah sambung study after habis Giatmara haritu, tapi bukan course TPPU laa, sekarang ni wa sambung belajar kat KOLEJ PROFESSIONAL MARA INDERA MAHKOTA kat Kuantan Pahang sane. wa amek course Diploma Computer Networking. Haaaaa nampak grand gitu kan namanya, belajarnya grand la jugak nyahh. hahaha wa memang suka ni lari-lari bidang, dulu sekolah Sains Teknikal, Giatmara Aircond, sekarang main Networking pulak. Sekarang dah habis dah sem satu dan wa baru nak bagitahu lu orang semua yg wa dah sambung study. hahaha kekejaman berlaku disitu. Kat sini study dia boleh tahan cuma terasa macam......... ermmm entahlah susah nak cakap, kat tempat orang ni macam-macam jenis orang wa jumpa kira lebih dari apa yang wa jumpa selama ni laa, kat dalam kelas wa ade 28 orang, 20 lelaki dan 8 perempuan semua okaylah just wa belum kenal mendalam lagi semua orang2 tu dan dyeorang masih belum kenal wa yg sebenarnya. hikhik identiti sebenar kenelah nyorokkan baru macam superhero. Haritu lepas final exam class wa buat satu event pergi Bukit Gambang Waterpark memang best la kan pergi dengan kawan-kawan semua tapi agak sentap bila tak semua pon yang pergi tapi still awesome kot. Hmmm acapkali banyak lagi yang hendakku ceritai tetapi tenaga ditubuh ini mencemburui kita. So guys nanti wa update lagi eh blog ni. Jangan risau wa sentiasa rindu lu orang semua.

Tudiaaaaaaa gamba classmate wa tapi ade lagi 2 orang sebab jadi photographer so jangan risau nnt wa tunjuk gambar dyeorang. Semua handsome2 Cantik2 kan classmate wa. Kbye semua Assalamualaikum

10:32 AM

Setelah Setahun. Sunday, March 24, 2013

Assalamualaikum geng, setelah beberapa bulan aku tak bukak ini blog akhirnya terdetik di hati ini untuk bukak blog ini,  banyak dah berubah blog ni makin tak faham aku dibuatnye, Takpe bende boleh belajarkan ?. so ramai tanya aku pasal result SPM aku. Result aku teruk gila kot kalau nak tahu tanya di fb atau whatsapp. Aku sebenarnya bukan menghilangkan diri tapi tulah makin besar makin banyak bende yang perlu dibuat. aku sekarang masuk Giatmara untuk sementara waktu, ambil cost TPPU atau lebih sopan Teknologi Penyejukbekuan dan Penyaman Udara. Lepas ni rumah siapa nak pasang aircond nak servis or betulkan bolehlah contact aku eh. hahaha promote sat. Sudahlah aku ada kerja yang perlu dibuat. Lagi beberapa tahun aku bukak balik blog ni okay. bye Salam Semua -Aaron Zaki. :V
8:19 PM

SSA *SAYA SAYANG AWAK* Saturday, March 17, 2012

Assalamualaikum, heee.~ zaki dah ade relay, dengan zayn malik. bhaha~ dengan perempuan yang zaki cerita haritu lah. zaki harap itu adalah real relay, tapi dia kata kat kawan2 fb dye tu fake relay :') takpe. zaki kesah. hahaha. tapi zaki nak bagitahu yang zaki betul2 sayang dia. :) *mintak2 dia baca post nie.haha* esok zaki kene ikut abah pergi melaka. ada hal bisnes, kbyoooiii.~ nak bagitahu tu je. XD
7:40 AM

Dia Awek Orang Kiii.~ Thursday, March 15, 2012

Assalamualaikum, lama tak update blog nie.~ okay sekarang zaki nak bagitahu, yang zaki suka kat dia, zaki sayang kat dia tapi zaki taktaw nak cakap kat dye ke tak. sebab dia awek orang. :/ Lot Of Love, dye tegur pasal relay kat fb zaki, itu fake semata-mata. okay dah takde bende nak bagitahu lagi. Kbye. Malam Jumaat <3
4:23 AM

AKU HARAP KAU SINGLE :') Wednesday, March 7, 2012

Assalamualaikum, zaki nak cerita nih. baca taw. haha. sejak seminggu dua nie. zaki ade chat denga seorang budak perempuan sekolah SAB. nama dia zayn malik (bukan nama sebenar) dia cantik, dia bertudung dia pandai layan aku dan aku dah mula suka kat dia, tapi bila aku negok blog dia ade tertulis taken by ********** errr. --' Dafuq gila.! aku baca status dye macam single tapi aku negok info, blog dia ada taken tuh. relay takde pon kat fb. aduhhh.! or dia belum update lagi blog dia.? tapi how about fb dia.? takkan dia tak update kott. haish.. Nanti zaki tanye dia sendirilah, kbye nak bagitahu tu je.~ --'
6:36 AM

You Don't Know You Beautiful.! Friday, March 2, 2012

Harinie Zaki tak berminat nak update ape-ape, just nak tulis yang Zaki minta maaf kat sapa-sapa yang zaki tersakitkan hati dia, or zaki tersalah tulis yang ke, Sorry Okay, Minta maaf sangat2. :/
9:35 PM

Sweet February. =..=' Friday, February 17, 2012

Assalamualaikum, hey guys. kabare.? waras.? haha, bulan Februari, bulan yang agak damn gila bagi zaki. Pftt.! act bulan nie zaki banyak aktiviti sukan seperti bola sepak, lontar peluru dan banyak lagi. (sebenarnya dua tu je.) Penat kott.! balik sekolah dah la kol 3.00pm then kol 4.30 dah kene training, tambah pulak damn dengan sorang budak pendek nie. dye kata dye nak berubah.~! penat aku tunggu, tapi tak berubah gakk. :P ingt aku tak stalk kau ke kat sch.~ aku banyak spy la budak. hewhew abislah kau lepas nie.Then ade sorang budak nie dok chat dengan aku kata dia suka aku. errrr ==' dulu kau kata aku penipu, sekarang kau suka aku, tak takut aku tipu kau lagi ke.? nanti aku fikirkan pasal kau lah. sekarang aku nak fokus kat fitness aku. aku dah tak tahan asyik kene kutuk ngan member aku sebab aku gemuk. so itu je yang aku nak mengarut, nanti ada masa aku mengarut lagi okay. Bye, <3

11:05 PM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN
Setelah Setahun.
SSA *SAYA SAYANG AWAK*
Dia Awek Orang Kiii.~
AKU HARAP KAU SINGLE :')
You Don't Know You Beautiful.!
Sweet February. =..='
HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ