H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

Sweet February. =..=' Friday, February 17, 2012

Assalamualaikum, hey guys. kabare.? waras.? haha, bulan Februari, bulan yang agak damn gila bagi zaki. Pftt.! act bulan nie zaki banyak aktiviti sukan seperti bola sepak, lontar peluru dan banyak lagi. (sebenarnya dua tu je.) Penat kott.! balik sekolah dah la kol 3.00pm then kol 4.30 dah kene training, tambah pulak damn dengan sorang budak pendek nie. dye kata dye nak berubah.~! penat aku tunggu, tapi tak berubah gakk. :P ingt aku tak stalk kau ke kat sch.~ aku banyak spy la budak. hewhew abislah kau lepas nie.Then ade sorang budak nie dok chat dengan aku kata dia suka aku. errrr ==' dulu kau kata aku penipu, sekarang kau suka aku, tak takut aku tipu kau lagi ke.? nanti aku fikirkan pasal kau lah. sekarang aku nak fokus kat fitness aku. aku dah tak tahan asyik kene kutuk ngan member aku sebab aku gemuk. so itu je yang aku nak mengarut, nanti ada masa aku mengarut lagi okay. Bye, <3

11:05 PM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012
BERJIMBA BRAHHH.!

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ