H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

Sweet February. =..=' Friday, February 17, 2012

Assalamualaikum, hey guys. kabare.? waras.? haha, bulan Februari, bulan yang agak damn gila bagi zaki. Pftt.! act bulan nie zaki banyak aktiviti sukan seperti bola sepak, lontar peluru dan banyak lagi. (sebenarnya dua tu je.) Penat kott.! balik sekolah dah la kol 3.00pm then kol 4.30 dah kene training, tambah pulak damn dengan sorang budak pendek nie. dye kata dye nak berubah.~! penat aku tunggu, tapi tak berubah gakk. :P ingt aku tak stalk kau ke kat sch.~ aku banyak spy la budak. hewhew abislah kau lepas nie.Then ade sorang budak nie dok chat dengan aku kata dia suka aku. errrr ==' dulu kau kata aku penipu, sekarang kau suka aku, tak takut aku tipu kau lagi ke.? nanti aku fikirkan pasal kau lah. sekarang aku nak fokus kat fitness aku. aku dah tak tahan asyik kene kutuk ngan member aku sebab aku gemuk. so itu je yang aku nak mengarut, nanti ada masa aku mengarut lagi okay. Bye, <3

11:05 PM

HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D Friday, February 3, 2012

Assalamualaikum.~ hello semua.? anda sehat.? Alhamdullilah zaki sehat je kat luaran, dalaman ade sakit siket. hahaha. Okay2 sekarang zaki nak bagitahu yang zaki dah sebulan single dan zaki bangga. *bosan kot single*
Now zaki nak mencari seorang awek yang boleh teman zaki Hewhew. :) Ciri-ciri awek yang zaki nak

1.BERTUDUNG.
2.SELALU PEGANG PHONE
3. TAKDA SCANDLE.
4.JUJUR.
5.PERANGAI YG ELOK2.~

sikit je kan ciri-cirinya. awak ada ciri-ciri mcm tuh boleh cari saya di facebook okay :P HAHA



9:23 PM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN
Setelah Setahun.
SSA *SAYA SAYANG AWAK*
Dia Awek Orang Kiii.~
AKU HARAP KAU SINGLE :')
You Don't Know You Beautiful.!
Sweet February. =..='
HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ