H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

SSA *SAYA SAYANG AWAK* Saturday, March 17, 2012

Assalamualaikum, heee.~ zaki dah ade relay, dengan zayn malik. bhaha~ dengan perempuan yang zaki cerita haritu lah. zaki harap itu adalah real relay, tapi dia kata kat kawan2 fb dye tu fake relay :') takpe. zaki kesah. hahaha. tapi zaki nak bagitahu yang zaki betul2 sayang dia. :) *mintak2 dia baca post nie.haha* esok zaki kene ikut abah pergi melaka. ada hal bisnes, kbyoooiii.~ nak bagitahu tu je. XD
7:40 AM

Dia Awek Orang Kiii.~ Thursday, March 15, 2012

Assalamualaikum, lama tak update blog nie.~ okay sekarang zaki nak bagitahu, yang zaki suka kat dia, zaki sayang kat dia tapi zaki taktaw nak cakap kat dye ke tak. sebab dia awek orang. :/ Lot Of Love, dye tegur pasal relay kat fb zaki, itu fake semata-mata. okay dah takde bende nak bagitahu lagi. Kbye. Malam Jumaat <3
4:23 AM

AKU HARAP KAU SINGLE :') Wednesday, March 7, 2012

Assalamualaikum, zaki nak cerita nih. baca taw. haha. sejak seminggu dua nie. zaki ade chat denga seorang budak perempuan sekolah SAB. nama dia zayn malik (bukan nama sebenar) dia cantik, dia bertudung dia pandai layan aku dan aku dah mula suka kat dia, tapi bila aku negok blog dia ade tertulis taken by ********** errr. --' Dafuq gila.! aku baca status dye macam single tapi aku negok info, blog dia ada taken tuh. relay takde pon kat fb. aduhhh.! or dia belum update lagi blog dia.? tapi how about fb dia.? takkan dia tak update kott. haish.. Nanti zaki tanye dia sendirilah, kbye nak bagitahu tu je.~ --'
6:36 AM

You Don't Know You Beautiful.! Friday, March 2, 2012

Harinie Zaki tak berminat nak update ape-ape, just nak tulis yang Zaki minta maaf kat sapa-sapa yang zaki tersakitkan hati dia, or zaki tersalah tulis yang ke, Sorry Okay, Minta maaf sangat2. :/
9:35 PM

I say "GO GO GO..."

My name is Muhammad Zaki Bin Abdul Rahman. I have a space on the internet. I Hate Being Single but I'll try to be happy. I am intelligent sometimes. Modesty wins me over. Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. December 2011
  2. January 2012
  3. February 2012
  4. March 2012
  5. March 2013
  6. November 2013

By Monthly Archive: • KEHIDUPAN BARU MUHAMMAD ZAKI BIN ABDUL RAHMAN
Setelah Setahun.
SSA *SAYA SAYANG AWAK*
Dia Awek Orang Kiii.~
AKU HARAP KAU SINGLE :')
You Don't Know You Beautiful.!
Sweet February. =..='
HAPPY ONE MONTH WITH SINGLE :D
UJIAN.!
2012

Affiliates

Nor Syafiq Izzuan Alif Zakwan Amirul Ashraf friends Azrrul Ashraf Nur Arif Aliff Fareez friends

Hyperlinks

favorite places:
Facebook Twitter Blooger Tagged credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Muhammad Zaki 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog
æ